Menu Sluiten

Wie zijn wij?

Stichting Panthera is opgericht door Nicky van Dinter en Darryl Knijnenburg. Beiden hebben we meerdere jaren ervaring in de zorg en de thuis zorg. Door onze ervaring kwam het besef dat we allebei hetzelfde idee hadden hoe vooral de huishoudelijke ondersteuning anders ingericht kon worden. Door dit idee ontstond stichting Panthera.

De stichting onderscheidt zich door meer te investeren in het personeel door middel van trainingen die nodig is om de kwaliteit die Panthera naar de cliënten wil blijven leveren. Zo biedt de stichting trainingen gericht op de omgang en het herkennen van dementie. Op die manier probeert de stichting een verlengde te worden van het zorgsysteem en meer bij te dragen.

Wie is Darryl Knijnenburg

Darryl is creatief, zorgzaam en open-minded.
Hij geniet van mountainbiken door de duinen, luisteren naar muziek en voetballen met zijn vrienden.

Darryl vindt het belangrijk dat mensen op een fijn en veilige manier zo lang mogelijk in hun eigen huis kunnen blijven wonen. Zijn interesse in de zorg en de toekomst hiervan in Nederland is een van de redenen dat hij met Nicky samen de Stichting Panthera heeft opgericht.

Wie is Nicky van Dinter

Nicky is een goede teamspeler, creatief en open-minded, Zij heeft jaren, lange werkervaring binnen de zorgsector en heeft super veel zin in deze nieuwe uitdaging. Nicky vindt zorgvuldigheid en transparantie belangrijk naar haar team en cliënten.

Binnen de stichting is Nicky verantwoordelijk voor het aansturen van het team.