Menu Sluiten

Functie omschrijving

Stichting Panthera biedt huishoudelijke ondersteuning voor cliënten die om verschillende redenen niet meer in staat zijn hun eigen huishouden te doen. Samen met de cliënt bekijken we wat de cliënt nodig heeft en wordt er een zorgplan ontwikkeld.
Jij bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van het opgestelde zorgplan. Samen met de cliënt zorg jij voor een fijne woonomgeving voor de cliënt.

Wat zoeken wij?

Wij zijn opzoek naar een echte team-player en iemand die initiatief durft te tonen. Heb jij een hart voor de zorg en wil je jezelf ook ontwikkelen op het gebied van zorg dan pas je perfect bij ons!

Wat bieden wij jou?

Stichting Panthera investeert in het personeel door middel van trainingen. Heb jij de ambitie om meer te leren over dementie of over cliënten op het autistisch spectrum dan kunnen wij dit jou bieden.

Zo willen wij persoonlijk blijven groeien onder andere door scholing, presentaties en teamcoaching. Dit stimuleren wij zodat jij deze werkervaring kan gebruiken voor persoonlijke groei.

Daarnaast bieden wij: In eerste instantie een jaarcontract. Marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden volgens CAO.

Solliciteren? Stel je aan ons voor via info@stichting-panthera.nl.
Of bel ons op : 06-21457523